Friends tHat sHe madE ^_^

Hey readers! Assalammualaikum to all my muslim readers. Welcome to my blog. Just something that I want to share with the world. Take the positive of me and help me to change any negetive things. Owh by the way.. nice to meet you guys/ girls.

Make NeW fRiends hEre!!

HeyHo! ANda di jeMpuT uNtuk meMeriahkAn ChaTbOx GOMO fm kaT bAwaH ni..
Nak cHating boLeyh, tapi :-

FiGhting aRe nOt aLoud!
MiNd yOur wOrds..
PleAse reSpecT oTher cHaters..
Do FolLow Me







Sunday, April 28, 2013

What Happen To My Blog?? Oh No!!

Otoke Otoke!
ape dah jadi dengan blog az ni T.T
Blog az semakin berat and berat, padahal dah banyak bende yang az buang (sedih ni) tapi still lagi berat, 
hari tu elok je laju and ringan.. 
adakah disebabkan oleh gambar-2 di entry? 
Or mybe effect dari playlist az?? 
mengapa mengapa?? 
Otoke Otoke!! 


buat iklan sikit hihi
contest lulla (pemilihan pemenang) dipanjang kan sehingga esok.. Need your help to like my picture.. OW pleasee Ow Pleasee!

Ow my Sakura Shinzo! please bring luck 4 me T.T
CLick the picture Or here to help ^_6 
my God bless those person who help

4 comments:

  1. ha'ah la..agak berat sikit la az..maybe playlist az kot..pendapat anis la :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup! playlist az yg membuat blog az berat berkilo-kilo .. az sumbat segala jenis lagu dlm tu, sob sob kne buat play list bru, juz a short list of music alaaaa.. x best nyeeee.. btw thanx anis ^_^

      Delete
  2. Salam sister..jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley utk melihat shawl dan tudung dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog ini sedang diadakan sehingga 30 mei 2013. Stok terhad. Jangan lupa follow ye..

    Terima kasih.
    ~Hijab valley~
    http://hijab-valley.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Salam sister..jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley utk melihat shawl dan tudung dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog ini sedang diadakan sehingga 30 mei 2013. Stok terhad. Jangan lupa follow ye..

    Terima kasih.
    ~Hijab valley~
    http://hijab-valley.blogspot.com

    ReplyDelete

Translate