Friends tHat sHe madE ^_^

Hey readers! Assalammualaikum to all my muslim readers. Welcome to my blog. Just something that I want to share with the world. Take the positive of me and help me to change any negetive things. Owh by the way.. nice to meet you guys/ girls.

Make NeW fRiends hEre!!

HeyHo! ANda di jeMpuT uNtuk meMeriahkAn ChaTbOx GOMO fm kaT bAwaH ni..
Nak cHating boLeyh, tapi :-

FiGhting aRe nOt aLoud!
MiNd yOur wOrds..
PleAse reSpecT oTher cHaters..
Do FolLow Me







Thursday, April 25, 2013

Syarat For 'segmen kenalkan diri - CIK i l y'

Sedikit lawak! ahaks! >_<

Ok guys! for those yang join "segmen kenalkan diri - CIK i l y"
yang baru nak join pon boleh.. click je link atas ni.
nak tengok contoh? click sini.. 
Eh! az punye mane? > sini-2 <
az merupakan salah sorang dari sponsor segmen ni.. 
So as a sponsor, az ade syarat jugak.. 

Syarat nyee..

1st 
Follow Blog az
 if nak az follow balik shout kat shoutbox az..

2nd
Add circle (tak reti nak sebut la) 
alaa yang google + tu.. rasenye az dah letak kat blog az
tak sure keluar ke tak, If korang tak jumpe shout kat box ye, TQ.. 

3rd
WAJIB click Girls kat bawah ni.. 
kalau tak click, takde la hadiah korang nanti, 



4th
click Like for Hairball
n
like for my new fanpage (first-timer)

TAHNIAH!!

Syarat dah Tamat hihi 
mal3

6 comments:

  1. Kenapa google + takde pun. dah geledah , tak jumpak jugak. hmmm


    ps : syarat lain dah ikut :D

    ReplyDelete

Translate