Friends tHat sHe madE ^_^

Hey readers! Assalammualaikum to all my muslim readers. Welcome to my blog. Just something that I want to share with the world. Take the positive of me and help me to change any negetive things. Owh by the way.. nice to meet you guys/ girls.

Make NeW fRiends hEre!!

HeyHo! ANda di jeMpuT uNtuk meMeriahkAn ChaTbOx GOMO fm kaT bAwaH ni..
Nak cHating boLeyh, tapi :-

FiGhting aRe nOt aLoud!
MiNd yOur wOrds..
PleAse reSpecT oTher cHaters..
Do FolLow Me







Wednesday, April 24, 2013

Segmen Topup 24 Jam by Emas Putih Part #2



      JOM BERSEGMEN

Syarat :

1. Buat entry yang bertajuk Segmen Topup 24 Jam by Emas Putih Part #2


2. Letak banner di bawah dalam entry dan link kan ke entry ini.


3. LIKE gambar kak uzu kat SINI <-- ini ja syarat. SO kena wajib like taw !
komen kat gambar tu , Jom wechat ! @ anything yang korang nak komen but mesti berkaitan WECHAT..
Kalau ada wechat ID pun boleh kongsi ye.

Done?? tinggalkan link korang di kotak komen sini


Hadiah :

Topup RM5 x 5 topup


If penyertaan melebihi 100+, akan ada hadiah misteri for Top Referral


Segmen akan tutup pada jam 11:59 malam/24 April 2013

8 comments:

  1. Oh takde fb tak boleh la join..
    (Alasan semata-mata)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha sangat la you don't have FB a/c.. like ade pulak orang nk pcye kan ngee~

      Delete
  2. blogwalking sini dari segmen yang sama:)
    http://nurfara-hani.blogspot.com/2013/04/segmen-topup-24-jam-by-emas-putih-part-2.html

    ReplyDelete
  3. follow # 139 # dri segmen same ;) jmput j0in segmen sy khas untuk pinkish and purplish ^_^

    http://zafirahzarrae.blogspot.com/2013/04/segmen-blogger-pinkish-and-purplish.html

    ReplyDelete

Translate