Friends tHat sHe madE ^_^

Hey readers! Assalammualaikum to all my muslim readers. Welcome to my blog. Just something that I want to share with the world. Take the positive of me and help me to change any negetive things. Owh by the way.. nice to meet you guys/ girls.

Make NeW fRiends hEre!!

HeyHo! ANda di jeMpuT uNtuk meMeriahkAn ChaTbOx GOMO fm kaT bAwaH ni..
Nak cHating boLeyh, tapi :-

FiGhting aRe nOt aLoud!
MiNd yOur wOrds..
PleAse reSpecT oTher cHaters..
Do FolLow Me







Friday, April 5, 2013

SEGMEN : KENANGAN TERINDAH...by Usu

memey kene la dengan az yang suke kumpul gambar, 
bagi az setiap gambar yg diambil
menyimpan memorinye yang tersendiri.


Segmen ni memerlukan peserta untuk:-
 follow blog kak Usu.
Gamkan doodle kat entry and backlinkkan.
Gamkan gamba kenangan and ceritakn sedikit  tentang kenangan tu ^_^. bab ni yg aq suke!
segmen akan tamat pada 25 April 2013.


Kak usu kate boleh masukkan lebih dari 1 gamba kan ^_^ 


Kenangan terindah az adalah kenangan bersama Putera hati az ni.. Nama dia Aziz ^_^, nama az pulak 'Ain. 
So az gabungkan nama kami 'Aiziz..

Az kenal dia semasa az berumur 14tahun (form 2), akhir tahun 2008. Kami bersama sehingga kini. Dialah teman az, dialah tempat az nak mengadu, tempat az nak cari pasal, peneman az keluar kemana2. Umpama seorang abang, seorang kawan rapat, seorang pendengar, seorang penasihat, kadang2 umpama ayah kepada az.

kenapa az cakap macam tu? 
Dialah Putera yang telah menyelamatkan az, dari dunia liar az.. selama az bersama dengan dia, dia banyak didik az, malah dia tidak pernah putus asa untuk cuba mengubah az. Mesti korang akan kata, kenape perlu ubah?? terima je lah az seadanya.. Kalo dia buat macam tu alamat takan sedar lah az sampai sekarang. Perangi buruk az yang dia cuba ubah. Contoh : from free-hair to macam ape yang korang nampak sekarang ^_^.
Kenapa az kata kenangan bersama dia adalah kenangan yang terindah?
Sebab az bahagia dengan dia.. ye la bila dah bahagia, setiap saat yang diisi bersama akan jadi kenangan yang terindah dalam hidup kita. Az bersyukur coz tuhan temukan kami. Az bersyukur coz tuhan kurniakan az perlindung seperti dia.
Memang tak semua lelaki jahat tapi untuk mencari lelaki yang baik tu kita akan berhadapan dengan pelbagai jenis lelaki.

dia jenis lelaki yang tak lokek, tak berkira pada siapapun la, baik hati and protective. Even dengan kawan2 dia pon dia macam tu jugak. Apatah lagi dengan orang yang special pada dia. 

~SEKIAN~
~hahah panjang berjele~



5 comments:

  1. makseh dear, join segmen usu..
    so sweet...moga hubungan adik ngn putera hati adik kekal selamanya..amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. WC ^_^
      Thanx coz sudi lawat blog az ...

      Delete
  2. Dari segment yang sama; http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/segmen-kenangan-terindah.html

    Eh, jangan lupa join sini; http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/2-day-big-giveaway-by-mohd-zuhri.html

    Thanks.

    ReplyDelete
  3. Semoga happy selalu. ^^

    Btw, jom join sini. Awesome tau, selain menag hadiah boleh meningkatkan trafic blog you. ^^ Thanks.

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/bubbly-associates-giveaway.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/giveaway-by-cavern-healthcare.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/segmen-kenangan-terindah.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/mini-giveaway-by-ainamansorcom.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/segmen-follow-april-hingga-disember-2013.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/contest-header-paling-meletop-2013-by.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/simple-giveaway.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/first-giveaway-by-anis.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/second-giveaway-smile.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/annual-giveaway-by-alyaa-najlaa.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/aniversary-versi-saya.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/maera-ismail-giveaway-2013.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wow!! bnyak nyee..
      nnt kalo az free az join ok..
      thanx coz invite ^_^

      Delete

Translate