Friends tHat sHe madE ^_^

Hey readers! Assalammualaikum to all my muslim readers. Welcome to my blog. Just something that I want to share with the world. Take the positive of me and help me to change any negetive things. Owh by the way.. nice to meet you guys/ girls.

Make NeW fRiends hEre!!

HeyHo! ANda di jeMpuT uNtuk meMeriahkAn ChaTbOx GOMO fm kaT bAwaH ni..
Nak cHating boLeyh, tapi :-

FiGhting aRe nOt aLoud!
MiNd yOur wOrds..
PleAse reSpecT oTher cHaters..
Do FolLow Me







Wednesday, October 2, 2013

Lucky Draw By NadyaBubble


Salam and Morning guys! 
pagi-2 macam ni orang bersenam kat luar, but az bersenam atas katil.. 
haha menaip pon dikira salah satu dari senaman ringan jari kan kan.. 
Ok! this morning az nak join lucky draw ni.. 
macam best je fish eye lens ni, hope I got good luck for today ^_^


quite simple, anda hanya perlu :-
Follow blog NadyaBubble dan buat satu entri mengenai lucky draw ini. (1 nama)
Like page NadyaBubble di Facebook. (1 nama)
Follow twitter @nurulnadiah23 dan @amieramohdali. (1 nama)
Follow instagram @nurulnadiahali, @mieyaaaaaaaaaa dan@pinkmoonshop. (1 nama)

Kalau anda buat satu langkah di atas, anda akan dapat satu nama untuk lucky draw. Kalau anda buat semua, anda akan ada empat nama untuk lucky draw ini. So, lagi besar peluang untuk anda memiliki lens diatas !
Bukti
(printscreen/screencapture) harus disertakan jika anda telah melakukan salah satu langkah di atas. Bukti boleh disertakan dalam entri atau send ke nadyabubble@gmail.com Tiada bukti, tiada nama.


Kalau korang perasan la, kat atas ni ade syarat extra.. 
so ni bukti-2 dari az, ( az baik orangnye tak suke menipu hehe xP)

Blogger

FanPage

Instagram





2 comments:

  1. 3 nama untuk anda, terima kasih :) Goodluck !

    ReplyDelete
  2. THE WINNER !
    Dan ada tawaran menarik untuk semua peserta ;)

    http://nadyabubble.blogspot.com/2013/10/pemenang-lucky-draw-by-nadyabubble.html

    ReplyDelete

Translate