Friends tHat sHe madE ^_^

Hey readers! Assalammualaikum to all my muslim readers. Welcome to my blog. Just something that I want to share with the world. Take the positive of me and help me to change any negetive things. Owh by the way.. nice to meet you guys/ girls.

Make NeW fRiends hEre!!

HeyHo! ANda di jeMpuT uNtuk meMeriahkAn ChaTbOx GOMO fm kaT bAwaH ni..
Nak cHating boLeyh, tapi :-

FiGhting aRe nOt aLoud!
MiNd yOur wOrds..
PleAse reSpecT oTher cHaters..
Do FolLow Me

Wednesday, November 14, 2012

TutorialBlog:- Wonderfull Objects aNd wOrds raiN~

WooOoo so pretty~ Words rain.. You can make your own if you want.. coz it was simple. Trying to help my dear friend, she ask me how to make falling words like mine. Ok Cik Biela.. Ko ikot tutorial ni molep2 wokeyh.. 

First Step :- bukak link kt bwh ni..

Second Step :- Choose your symbol/text/graphic to drop.
Kalau nak objek yang jatuh tu berbentuk perkataan, isi kotak "HTML code or text", kalau nak simbol atau graphic, isi kotak "Symbol" OR "GraphicID"  < yang graphic ni, korg click kt mne2 graphic yg korg nak >
Third Step :- Set your "Font size", "Colour", "Density", "Direction", and "Behaviour".
Last Step :- Click "Generate Code", dowg akn demokan plihan korg.

           > If korg suke ngn pilihan tu :-
             +copy code > sign in blog > Layout > Add Gadget > Add HTML/ Java Script > paste code    tadi > save > done!

           > If tak suke, korang ulang blk step 1 hingga step 4, smpai la korg puas aty ^_^

If korg xminat ngn pilihan yg dberi, korg boleh google utk cri pilihan lain, korg google search je. Type "falling words", "falling objects" or pape je la. 


No comments:

Post a Comment