Friends tHat sHe madE ^_^

Hey readers! Assalammualaikum to all my muslim readers. Welcome to my blog. Just something that I want to share with the world. Take the positive of me and help me to change any negetive things. Owh by the way.. nice to meet you guys/ girls.

Make NeW fRiends hEre!!

HeyHo! ANda di jeMpuT uNtuk meMeriahkAn ChaTbOx GOMO fm kaT bAwaH ni..
Nak cHating boLeyh, tapi :-

FiGhting aRe nOt aLoud!
MiNd yOur wOrds..
PleAse reSpecT oTher cHaters..
Do FolLow Me







Tuesday, May 13, 2014

Insyaa Allah..

Assalamualaikum.

Alhamdulillah.. 
Almost there, sekarang dah bulan 5.
Final will be in June, menandakan semesta 2 akan tamat,
dan semester 3 akan datang. 
Pejam celik pejam celik, dah nak habis.. 

Lama tak update blog, actually tak tau nak update ape.. 
In syaa Allah.. az akan update juga even jarang2,
from the begining az ade cakap, blog ni az jadikan online diari az. 
So az akan update jugak dari semasa ke semasa, mybe sampai az ade baby nanti.. 
hehe In syaa Allah, In syaa Allah if rezeki az
next year az melangkah ke alam baru, In syaa Allah.. 
Doakan untuk az ye.. 

2 comments:

  1. Ao passar pela net encontrei seu blog, estive a ver e ler alguma postagens
    é um bom blog, daqueles que gostamos de visitar, e ficar mais um pouco.
    Tenho um blog, Peregrino E servo, se desejar fazer uma visita.
    Ficarei radiante se desejar fazer parte dos meus amigos virtuais, saiba que sempre retribuo seguido também o seu blog. Minhas saudações.
    António Batalha.
    http://peregrinoeservoantoniobatalha.blogspot.pt/

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Translate