Friends tHat sHe madE ^_^

Hey readers! Assalammualaikum to all my muslim readers. Welcome to my blog. Just something that I want to share with the world. Take the positive of me and help me to change any negetive things. Owh by the way.. nice to meet you guys/ girls.

Make NeW fRiends hEre!!

HeyHo! ANda di jeMpuT uNtuk meMeriahkAn ChaTbOx GOMO fm kaT bAwaH ni..
Nak cHating boLeyh, tapi :-

FiGhting aRe nOt aLoud!
MiNd yOur wOrds..
PleAse reSpecT oTher cHaters..
Do FolLow Me







Sunday, February 16, 2014

Freebies : My first Freebies

Konichiwa!!:iconcutehiplz:
Assalammualaikum.. 


Kebosanan time kerje sambil-2 practice photoshop.
agak-2 laku ke freebies az ni ek?? az tak la semahir korang-2..:icontuzkiblushplz:
tapi az nak belajar so that boleh jadi mahir macam korang-2image

image

sangat-2 simple actually, az tak ada banyak tools. 
so ni je la yang az mampu hasilkan.
lahai lahai simple mimple je.



nak jadi header macam kecik skit. pandai-2 nak hidup lah korang yee..



Kalau berkenan takpe2, korang copy je dari blog az. 
tapi-2 jangan pulak korang amik hasil az than korang cakap HASIL AKU! 
palak hang!imageimage 

eh eh nanti tinggalkan komen. nak tengok sambutannye gi mana gitu

image

No comments:

Post a Comment

Translate