Friends tHat sHe madE ^_^

Hey readers! Assalammualaikum to all my muslim readers. Welcome to my blog. Just something that I want to share with the world. Take the positive of me and help me to change any negetive things. Owh by the way.. nice to meet you guys/ girls.

Make NeW fRiends hEre!!

HeyHo! ANda di jeMpuT uNtuk meMeriahkAn ChaTbOx GOMO fm kaT bAwaH ni..
Nak cHating boLeyh, tapi :-

FiGhting aRe nOt aLoud!
MiNd yOur wOrds..
PleAse reSpecT oTher cHaters..
Do FolLow Me







Saturday, June 1, 2013

WHAT THE FISH!!

Oh my god! 
what the fish men! 
ape ni.. blogger PORN follow blog az?? 
blog az ni ade menampakkan ciri-2 porno ke?? 
jangan la begitu.. Rosak imej az!! 
Ape nak buat ek?? nak dibiarkan hummm nanti ape plak orang cakap. Tapi nak di buang jauh-2 az tak reti pulak..

menyedari kehadiran blogger ni dah lame sebenarnye.. tapi az tak lawat pun. Always think positive.. So az biarkan, untill tonight az gatal tangan plak and ade mood nak terjah blog orang. And look what I found when I click it.. 


=_=


4 comments:

  1. wow, seriously mungkin diorang autofollow or what since kadang2 diorang use that way for promo..

    ReplyDelete
    Replies
    1. silap pilih mangse utk promote haish! risau laa.. dy follow blog kite nnt dy curi pic kite plak

      Delete
  2. untung la ada org follow.. Haha

    *Kidding :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oW! ia nya tidak la menguntungkan..

      Delete

Translate