Friends tHat sHe madE ^_^

Hey readers! Assalammualaikum to all my muslim readers. Welcome to my blog. Just something that I want to share with the world. Take the positive of me and help me to change any negetive things. Owh by the way.. nice to meet you guys/ girls.

Make NeW fRiends hEre!!

HeyHo! ANda di jeMpuT uNtuk meMeriahkAn ChaTbOx GOMO fm kaT bAwaH ni..
Nak cHating boLeyh, tapi :-

FiGhting aRe nOt aLoud!
MiNd yOur wOrds..
PleAse reSpecT oTher cHaters..
Do FolLow Me







Thursday, June 6, 2013

Finally! Tears of Joy..


hari ni berape hari bulan ek?? 
Ow ye! 6 Jun 2013, Khamis.. 
tarikh keramat ni merupakan tarikh penentu masa depan.
Kenape ek?? because hari ni result PSPM diumumkan. 
Huh! masing-2 longgar lutut.. 
Kalau mase sem1 az amik result kat kolej.
Fuhh! Teringat lagi macam mane keadaan di Ibnu Sina ( bangunan peperiksaan). Result kami ditampalkan di papan maklumat di bangunan tersebut. 
result ditampal dan pelajar dibenarkan ke bangunan tu pada jam 4 petang dimana kelas or kuliah dah tamat. 
Hari ni pula, kami masing-2 berada di rumah masing-2. kalau dulu berpusu-2 ke bangunan Ibnu Sina, for today masing-2 berpusu-2 check online..
Ade lagi tak yang belum check?? > CLick Sini <

SO tahniah! pada mereka yang cemerlang.. TAHNIAHH!!!
pada mereka yang kurang cemerlang, Chill! This is not the end of it.. No worries there're still chances for you! Just don't waste the chance again! 

I'm in a very Very Good Mood today.. 


Bukan niat nak menunjuk! 
huhu result tak seberape.. but cukup untuk buat diri ni bangga pada diri sendiri. Pendek cita, I'm happy with my result! ^_^ 

dengan ini, diari KMP TAMAT!
Nurul'Aiziz pernah berpijak di dunia PERLIS! 

Akan dibuka Diari baru, 
agak-2 kat mana la az tercampak nanti! 
Az as a University student!

p/s:- eh! fasa 2 akan ditutup pada 9 Jun ni tau!

1 comment:

Translate