Friends tHat sHe madE ^_^

Hey readers! Assalammualaikum to all my muslim readers. Welcome to my blog. Just something that I want to share with the world. Take the positive of me and help me to change any negetive things. Owh by the way.. nice to meet you guys/ girls.

Make NeW fRiends hEre!!

HeyHo! ANda di jeMpuT uNtuk meMeriahkAn ChaTbOx GOMO fm kaT bAwaH ni..
Nak cHating boLeyh, tapi :-

FiGhting aRe nOt aLoud!
MiNd yOur wOrds..
PleAse reSpecT oTher cHaters..
Do FolLow Me







Thursday, May 2, 2013

Header az SUPER KAWAI !!

dah tenguk header az?? 
jangan jelous ye.. hehe jahatnye la kan~ 
credit to kak yana, header ni dihasilkan oleh dia.
ow ye kalau nak tau ape cerita di sebalik penghasilan header ni meyh terjah sini.
Tau-2 je kan az memang sangat-2 lah gemarkan cartoon anime and cartoon. Header yang az dapat ade pic cartoon anime.. bertambah lagi cartoon anime di blog az.. 
SUpeR KawAi!
Thanks kak! ^_^ 

OW ya! header dah dapat.. Review pon dah.. 
blog az direview kat sini.. 
Thanks coz review blog az.. Komen-2 dalam tu az terima dengan hati terbuka ^_^
sekurang-2 nye az tau ape yang patut az godek-2 kat blog az.

kalau ikotkan dalam entry ni, ade lagi 1 rewards yang belum az dapat, cursor ..
Take your time dear sponsor, az tak rush pun..

4 comments:

  1. eh dh guna header kak buat, , tQ az...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Most welcome ^_^
      thanks jugak coz buatkn header kawai ni..
      az suke sangat sangat sangat!

      Delete

Translate